Carti aparute si in curs de aparitie – Germana 2021

        Germana pentru persoane grabite se refera in mod deosebit la capitolul aparent a fi cel mai complicat si anume RECTIUNEA verbelor si a ADJECTIVELOR, verbe si adjective al caror sens este dependent de o prepozitie sau alta. Cine nu ar dori sa economiseasca timp si bani pentru a obtine aceeasi performanta?

         Retete de imbogatire rapida a vocabularului german este de folos tuturor celor care vor sa-si imbogateasca usor vocabularul german. Cu formulele de prefixare si /sau sufixare oricine ar putea obtine cuvinte noi (din cuvinte deja cunoscute) sau sa recunoasca sensul cuvintelor deja existente deja prin diferite texte.

            GERMANA – GHID EXPLICATIV, vine in sprijinul celor care cred ca limba germana este “grea” deoarece va contine aproape toate secretele limbii germane. Cu ajutorul formulelor si explicatiilor din aceasta carte, vor putea fi rezolvate toate exercitiile si testele din orice manual existent.

           GERMANA pe INTELESUL TUTUROR, este o colectie de exercitii aplicative bazate pe formule matematice explicite. Este un ghid practic pentru dezvoltarea tehnicilor de comunicare in limba germana, menit sa vina în sprijinul tuturor celor care vor să învețe cât mai usor limba germană.

Carte de Invatare Limba Germana

Prin intermediul Editurii Lehrmittelhaus, va punem la dispozitie, la un pret avantajos, o carte foarte buna pentru invatarea limbii germane rapid.

 

butonsuna pus in footer.php din tema