Parerile Cursantilor – ce spun cei care au urmat cursurile noastre:

Olivia C:
De la bun inceput gemana mi s-a parut o limba foarte dificila si am luat invatarea acesteia ca o provocare.
Din fericire, cursul doamnei profesoare este unul foarte logic si bine structurat si apreciez cum prin intelegea unor reguli de baza, totul devine mult mai usor de memorat.
Acesta este 100% talentul didactic al doamnei profesoare, acela de a face ceea ce este dificil, usor de inteles si asimilat de catre elevi.
Recunosc ca merg la cursuri cu drag, acestea desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.
Recomand din toata inima!
” (mai 2019)

 

Eugen H:
O recomand cu încredere pe doamna profesoara! Soția mea a făcut cursuri cu dansa și a luat examenul lingvistic C1 pentru doctori, susținut in Germania!
Mulțumim pentru toate informațiile învățate!
” (mai 2019)

 

Adina B:
Am studiat limba germana in scoala generala insa, inafara de numarat de la 1-10 nu s-a “prins” mai nimic de mine. Am gasit intamplator acest site si m-a atras descrierea, flexibilitatea programului si faptul ca se afla intr-o zona usor accesibila. Recunosc ca la inceput am fost sceptica si ma asteptam la un curs obisnuit unde se preda materia si se trece mai departe fara prea multe exercitii, fara explicatii in plus, insa, m-am inselat. Doamna profesoara, a noastra “mama de limba germana” are foarte mare grija ca toti cursantii sa inteleaga lectiile predate, pune foarte mult accent pe exercitii, ofera explicatii pana cand reusim sa elucidam “misterul” acestei limbi si ne demonstreaza de fiecare data ca germana este frumoasa si usoara. Cu mare drag o recomand pe doamna Alexandrinna, cu ea, studiul limbii germane nu mai este ceva complicat!” (iulie 2019)

 

Iulian, 32 ani:
Cine a spus că limba germană este greu de învățat, nu a urmat aceste cursuri. Eu frecventez aceste cursuri de aproximativ 3 luni si mă declar super încântat de ce am realizat până acum. Datorită doamnei profesoare, care are un stil unic și simplu de a expune secretele limbii germane (si aici nu vorbesc de tot felul de materiale ordinare găsite in librării sau la alte cursuri, vorbesc de schițe cu structuri gramaticale ușor de memorat, exerciții bine gândite si ședințe interactive cu colegii de grupă). În concluzie, recomand cu mare seriozitate aceste cursuri celor care vor să învețe limba germană. PE BUNE!” (apr 2019)

 

Ioana Emilia, 15 ani:
Am început cursurile pe data de 3 noiembrie 2018 și pot să spun că în aproape 5 luni de curs am reusit să asimilez limba germană mai ceva ca în cei 4 ani de gimmaziu! Alături de doamna profesoară, ale cărei metode de predare și exerciții sunt ideale pentru ușoara înțelegere și învățare a limbii, am descoperit că poate să îmi placă germana (înainte aveam o relatie foarte rece cu aceasta).
Doamna profesoara este ințelegătoare și răbdătoare, oferă materiale foarte bune și își încurajează elevii, iar colectivul grupei este unul foarte agreabil.
Dacă vă este frică de limba germană, dacă doriți a aprofunda sau învața repede această limbă, ați nimerit unde trebuie; aici veți găsi sprijinul necesar pentru a învăța limba germană – și fără stres. Temerile și greutățile vor dispărea cu trecerea timpului și cu perseverență.
Recomand din tot sufletul!!!!” (apr 2019)

 

Dr. Cristina, 45 de ani:
Bună, sunt Cristina si am 45 ani. Mulțumesc doamnei profesoare pentru îndrumarea și răbdarea de care a dat dovadă, eu fiind o necunoscătoare în acest domeniu: limba germana. Am pornit împreună pe acest drum, cu greu dar cu vointă. De 2 luni sunt în Germania și încă studiez limba nivel B1.” (apr 2019)

 

Geta B.:
Am început să învăț germana când credeam că viața e prea scurtă să pot ințelege această limbă, însă dna Alexandrina Mihail a reușit să mă aducă cu atenția si dorința către această disciplină într-un mod atât de simplu încât recunoștința mea este mult prea mică. O îmbrățișez cu drag și o recomand pentru că merită.” (apr 2019)

 

Valentin B.:
Auzisem că limba germană este dificilă. Dar odată cu începerea cursului am început să înțeleg sistemul pe care se bazează și să nu mi se mai pară grea. Fac progrese incredibile. Am cunoscut-o in ianuarie 2019 si de atunci nu ma mai despart de ea. O fire blanda si calina. Timpul petrecut cu ea trece atat de usor incat ai impresia ca te afli in propria familie. Aceasta este profa de germana, o femeie minunata. Nu ezitati sa o contactati. Nu o sa vă pară rău indiferent de vârsta pe care o aveți.” (apr 2019)

 

Laurentiu V.:
Dacă aveți probleme cu înțelegerea gramaticii, recomand din toată inima câteva module cu doamna Alexandrina. E o profesoară fantastică și foarte amuzantă. Cu siguranță la sfârșitul fiecarui modul veți vedea o îmbunătațire majoră. Vielen Dank, Frau Alexandinna!” (apr 2019)

………………

De asemenea, avem un feedback foarte bun din partea cursantilor pe Google:

………………

Ai urmat cursuri de germana alaturi de noi? Spune-ne cum ti s-a parut cursul prin formularul de mai jos si iti afisam parerea in aceasta pagina!

 

 

 

butonsuna pus in index.php din tema