Parerile Cursantilor – ce spun cei care au urmat cursurile noastre:

Simona S:

„Se stie ca un profesor bun e cel care te face ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare” G. Moisil.
„Este ceea ce intalnim la acest curs de germana. Competenta profesionala, calitate, pedagogi minunati care ne sculpteaza mintea ca totul sa devina logic si usor. Recomand aceste cursuri tuturor celor care vor sa invete limba germana si de ce nu, sa se imbogateasca intelectual.
Personal, ii multumesc doamnei Alexandrina Mihail cu multa recunostinta, pentru tot ce am invatat datorita darului pedagogic exceptional pe care il are!”  (decembrie 2020)

Andreea Z:
Înainte să încep cursurile de limba germană aici, îmi imaginam această limba aproape imposibil de învățat. După ce am cunoscut-o pe doamna Alexandrina mi-am schimbat părerea. Metoda dumneaei de a preda este minunată, foarte logică și ușoară. Nu as recomanda nimănui să învețe germană cu altcineva! ” (sept 2020)

 

Monica C:
Doamna Alexadrina este un pedagog extraordinar. Stefan (11 ani) desi face la scoala germana din cls 0 , a invatat intr-un an aici mai multa germana decat in toti acei ani de scoala. Cursurile on line sunt la fel de eficiente ca si fata in fata, in toata pandemia nu s-a pierdut decat un week end, cu organizarea. Personal mi-ar place sa socializeze, sa inceapa si face-to-face, e un mentor dna profesoara, nu numai le germana, dar si despre viata in general. Abia astept sa reinceapa acum cursurile, il voi indruma si pe cel mare (17 ani) sa faca macar cateva module, pentru improspatarea cunostintelor de germana.” (sept 2020)

 

Irina P:
Buna! Sunt Tania, am 56 de ani si invat limba germana cu dna profesoara Alexandrina Mihail. Mi se pare o idee buna cu cursurile online, dna profesoara are un talent deosebit de predare, eu sunt multumita si incantata de cum decurg cursurile online. Recomand cu incredere!” (sept 2020)

 

Irina P:
Cursurile de germana cu doamna Alexandrinna sunt minunate, doamna are o tehnica de predare a limbii germane excelenta, logica pura, matematica simpla, nici nu simti cand trec 3 ore fara pauza. Da, este riguroasa, exigenta, severa, insa EFICIENTA, mai ales in mediul on-line unde e mai dificila predarea.
Vielen Dank, Frau Alexandrinna!
” (sept 2020)

 

Catalina C:
Eu m-am apucat de germana fara vreun motiv anume. Nu m-am lasat din doua motive: e grea limba asta dar nu ma face ea pe mine:) doamna trage de noi si e atat de generoasa cu materiale si informatii ca iti este rusine sa spui ca nu mai vrei. Plus ca am o grupa foarte tare, care ma motiveaza constant. Pentru cei care vor sa vina la curs o mare incurajare: cu vointa, profa buna si perseverenta, si germana se poate invata. Mult succes tuturor! ” (mai 2020)

 

Olivia C:
De la bun inceput gemana mi s-a parut o limba foarte dificila si am luat invatarea acesteia ca o provocare.
Din fericire, cursul doamnei profesoare este unul foarte logic si bine structurat si apreciez cum prin intelegea unor reguli de baza, totul devine mult mai usor de memorat.
Acesta este 100% talentul didactic al doamnei profesoare, acela de a face ceea ce este dificil, usor de inteles si asimilat de catre elevi.
Recunosc ca merg la cursuri cu drag, acestea desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.
Recomand din toata inima!
” (mai 2019)

 

Eugen H:
O recomand cu încredere pe doamna profesoara! Soția mea a făcut cursuri cu dansa și a luat examenul lingvistic C1 pentru doctori, susținut in Germania!
Mulțumim pentru toate informațiile învățate!
” (mai 2019)

 

Adina B:
Am studiat limba germana in scoala generala insa, inafara de numarat de la 1-10 nu s-a „prins” mai nimic de mine. Am gasit intamplator acest site si m-a atras descrierea, flexibilitatea programului si faptul ca se afla intr-o zona usor accesibila. Recunosc ca la inceput am fost sceptica si ma asteptam la un curs obisnuit unde se preda materia si se trece mai departe fara prea multe exercitii, fara explicatii in plus, insa, m-am inselat. Doamna profesoara, a noastra „mama de limba germana” are foarte mare grija ca toti cursantii sa inteleaga lectiile predate, pune foarte mult accent pe exercitii, ofera explicatii pana cand reusim sa elucidam „misterul” acestei limbi si ne demonstreaza de fiecare data ca germana este frumoasa si usoara. Cu mare drag o recomand pe doamna Alexandrinna, cu ea, studiul limbii germane nu mai este ceva complicat!” (iulie 2019)

 

Iulian, 32 ani:
Cine a spus că limba germană este greu de învățat, nu a urmat aceste cursuri. Eu frecventez aceste cursuri de aproximativ 3 luni si mă declar super încântat de ce am realizat până acum. Datorită doamnei profesoare, care are un stil unic și simplu de a expune secretele limbii germane (si aici nu vorbesc de tot felul de materiale ordinare găsite in librării sau la alte cursuri, vorbesc de schițe cu structuri gramaticale ușor de memorat, exerciții bine gândite si ședințe interactive cu colegii de grupă). În concluzie, recomand cu mare seriozitate aceste cursuri celor care vor să învețe limba germană. PE BUNE!” (apr 2019)

 

Ioana Emilia, 15 ani:
Am început cursurile pe data de 3 noiembrie 2018 și pot să spun că în aproape 5 luni de curs am reusit să asimilez limba germană mai ceva ca în cei 4 ani de gimmaziu! Alături de doamna profesoară, ale cărei metode de predare și exerciții sunt ideale pentru ușoara înțelegere și învățare a limbii, am descoperit că poate să îmi placă germana (înainte aveam o relatie foarte rece cu aceasta).
Doamna profesoara este ințelegătoare și răbdătoare, oferă materiale foarte bune și își încurajează elevii, iar colectivul grupei este unul foarte agreabil.
Dacă vă este frică de limba germană, dacă doriți a aprofunda sau învața repede această limbă, ați nimerit unde trebuie; aici veți găsi sprijinul necesar pentru a învăța limba germană – și fără stres. Temerile și greutățile vor dispărea cu trecerea timpului și cu perseverență.
Recomand din tot sufletul!!!!” (apr 2019)

 

Dr. Cristina, 45 de ani:
Bună, sunt Cristina si am 45 ani. Mulțumesc doamnei profesoare pentru îndrumarea și răbdarea de care a dat dovadă, eu fiind o necunoscătoare în acest domeniu: limba germana. Am pornit împreună pe acest drum, cu greu dar cu vointă. De 2 luni sunt în Germania și încă studiez limba nivel B1.” (apr 2019)

 

Geta B.:
Am început să învăț germana când credeam că viața e prea scurtă să pot ințelege această limbă, însă dna Alexandrina Mihail a reușit să mă aducă cu atenția si dorința către această disciplină într-un mod atât de simplu încât recunoștința mea este mult prea mică. O îmbrățișez cu drag și o recomand pentru că merită.” (apr 2019)

 

Valentin B.:
Auzisem că limba germană este dificilă. Dar odată cu începerea cursului am început să înțeleg sistemul pe care se bazează și să nu mi se mai pară grea. Fac progrese incredibile. Am cunoscut-o in ianuarie 2019 si de atunci nu ma mai despart de ea. O fire blanda si calina. Timpul petrecut cu ea trece atat de usor incat ai impresia ca te afli in propria familie. Aceasta este profa de germana, o femeie minunata. Nu ezitati sa o contactati. Nu o sa vă pară rău indiferent de vârsta pe care o aveți.” (apr 2019)

 

Laurentiu V.:
Dacă aveți probleme cu înțelegerea gramaticii, recomand din toată inima câteva module cu doamna Alexandrina. E o profesoară fantastică și foarte amuzantă. Cu siguranță la sfârșitul fiecarui modul veți vedea o îmbunătațire majoră. Vielen Dank, Frau Alexandinna!” (apr 2019)

………………

De asemenea, avem un feedback foarte bun din partea cursantilor pe Google:

………………

Ai urmat cursuri de germana alaturi de noi? Spune-ne cum ti s-a parut cursul prin formularul de mai jos si iti afisam parerea in aceasta pagina!

     

     

     

    butonsuna pus in footer.php din tema