CURSURI GERMANA BUCURESTI

cursuri-germana-bucuresti-04

Cursuri Germana Bucuresti – cursuri de limba germana pe înțelesul oricui, indiferent de vârstă sau nivel. Cursuri pentru copii, adolescenți, părinți și bunici. Ședințe individuale sau în grupuri stabilite după vârstă si nivelul de cunoastere al limbii germane. Grupurile sunt organizate pe module: A1, A2, B1, B2, … Sedintele se desfasoara intr-o sala centrala, zona Unirea in aceasta perioada doar ONLINE.

TREI PASI PENTRU LIMBA GERMANA:

cursuri-germana-bucuresti-03

  1. Te inscrii la cursurile noastre – alegi varianta care ti se potriveste sau iti recomandam noi. Avem poate cel mai bun pret per sedinta pentru cursuri profesionale de germana in Bucuresti.
  2. Urmezi cursurile alaturi de profesorii nostri. Ai materialele de studiu incluse. Inveti germana si primesti diploma onorifica la sfarsitul cursurilor, in urma unei examinari in ultima sedinta.
  3. Mergi si dai examenele de limba la Institutul Goethe din Bucuresti pentru obtinerea certificarilor recunoscute international.

……………………

ANUNT OFERTA CURSURI GERMANA ONLINE
(LIVE, cu Profesor)
2021 -2022
– INCEPATORI si AVANSATI –

PÂNĂ LA REDESCHIDEREA CENTRELOR DE MEDITAȚII CURSURILE SE VOR DESFĂȘURA ONLINE

Îți prezentam cu drag Cea Mai Buna Oferta pentru Cursuri de Germana Online, in aceasta perioada! Te poti inscrie si participa de oriunde din tara sau strainatate!

Module de Germana in Grup pentru Incepatori si Avansati. Costul unui modul de 10 sedinte (30 ore de germana) este doar 600 lei.

CITESTE PARERILE CURSANTILOR AICI.

Locurile sunt Limitate. Te rugam sa te inscrii prin formularul de mai jos sau la telefonul afisat.

Programul sedintelor Individuale se stabileste in particular in functie de disponibilitatea cursantului si a profesorului de germana.

Beneficiile cursurilor de germana online:
– dispare nevoia de deplasare;
– nu se mai pierde timp în trafic;
– confortul de a participa la curs din confortul casei tale sau de oriunde doresti.

Necesare pentru curs: aplicația ZOOM, audio/video functionale, caiet studentesc fara arcuri, linie, pix albastru/negru, pix cu rosu.

Inscrieri, programări, detalii:
TELEFON: 0769 977 110 sau 0765.531.653
EMAIL: cursdegermana@gmail.com

 

REZERVA-TI LOCUL ACUM!

Ne gasesti pe Whatsapp sau Telefon la numarul: 0769 977 110 sau 0742.771.995

sau Completeaza Formularul:

(te contactam noi pentru a stabili toate detaliile)

…………………..

CURSURI GERMANA BUCURESTI
CE ITI OFERIM

cursuri germana bucurestiCursuri de Germana Seara si in Weekend
Cursuri de Germana in Bucuresti la diferite intervale orare pentru a le putea insera in programul tau obisnuit.

Sedinte de Germana Individuale sau in Grup
Poti alege sa inveti germana doar cu profesorul, sau alaturi de alti cursanti. Daca nu stii ce ti s-ar potrivi mai bine, iti recomandam noi in urma discutiei despre nivelul la care te afli si cum/unde iti doresti sa folosesti limba germana.

Profesori cu experienta
Profesori care vorbesc fluent limba Germana si au Experienta de peste 10 ani in predarea limbii germane pentru români.

Cursuri pentru orice nivel
Poti veni la cursuri plecand de la nivel zero (nu stii deloc germana) sau daca ai mai studiat anterior germana. Iti vom recomanda modulul care ti se potriveste. Inveti Germana pentru orice nivel, de la A1 până la C2.

Preturi Avantajoasecursuri germana bucuresti
Oferim cursantilor unele dintre cele mai mici preturi pentru cursuri germana Bucuresti – de la 45 lei/sedinta.

Cursanti fericiti
Cursurile se desfasoara intr-o atmosfera placuta, prietenoasa, iar cursantii ajung in urma sedintelor de curs la nivelul de germana dorit.

Certificari oficiale
In urma cursurilor organizate de noi participantii pot lua examenele pentru certificarile oficiale – pentru a demonstra nivelul de cunoastere al limbii. Examenele si certificarile de limba germana recunoscute in Germania si in toata lumea se dau la Institutul Goethe din Bucuresti.

cursuri germana bucuresti adulti si copiiCursuri pentru Adulti si Copii
Lucram atat cu elevi si studenti care vor sa invete limba germana in Bucuresti, cat si cu tineri sau adulti care doresc sa ia examenele de limba.

Scris si Vorbit Germana in 30 de zile
30 zile x 8 ore = 240 ore. Fiecare isi poate planifica timpul în care dorește să parcurgă cele 240 ore. Ședințele pot fi de 90 min, 120 min, 180 min.

Metode de Predare Eficiente
In urma experientei de zeci de ani cu limba germana am dezvoltat metode de predare care ii ajuta pe cursanti sa invete mai usor si mai repede limba germana. Oferim cursantilor nostri predare personalizata, utilizând și materiale didactice de la editurile: Hueber, Klett Langenscheidt,  Lehrmittelhaus, (manuale, CD-uri, teste).

……………………

CE ITI TREBUIE LA CURSURILE DE GERMANA?

  1. Dorinta de a invata
  2. Caiet studențesc fără arcuri,
  3. Dosar cu șină
  4. Pixuri colorate 🙂

In prezent exista in desfasurare cursuri de incepatori si cursuri de avansati. Am lansat si Oferta de Toamna 2020. Te rugam sa ne contactezi pentru a te alatura unui grup deja format, sau pentru a afla detalii despre Cursurile de Germana Anuntate pentru perioada urmatoare. Foloseste Datele de Contact sau Formularul de mai jos. Raspundem rapid mesajelor primite!

VINO SA INVETI GERMANA INTR-O ATMOSFERA PLACUTA, LA CELE MAI BUNE PRETURI DIN BUCURESTI! TE ASTEPTAM!

……………………

Date de Contact – Curs de Germana Rapid, Bucuresti:

Telefon: 0769 977 110 sau 0765.531.653

Email: cursdegermana@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/GermanaCursRapid/

CURSURILE CU PREDARE IN GRUP SE TIN DE REGULA IN ZONA UNIREA, BD. UNIRII NR 10, INSA IN ACEASTA PERIOADA COVID19 CURSURILE SE ORGANIZEAZA DOAR ONLINE:

……………………

Afla care este Cursul care Ti se Potriveste!

Completeaza Formularul alaturat pentru a ne intreba detalii sau pentru a afla care este Varianta care Ti se Potriveste cel mai bine pentru a invata Limba Germana. Spune-ne cate ceva despre nivelul tau (cat stii germana, daca ai mai studiat germana), cat de bine vrei sa inveti germana (pentru ce vrei sa folosesti limba germana), si care este disponibilitatea ta de timp pentru cursuri in decursul unei saptamani. Iar noi iti trimitem detalii despre cea mai buna varianta pe care ti-o recomandam pentru situatia ta, cat va dura sa inveti germana la nivelul pe care doresti sa il atingi, si cat te vor costa sedintele de germana.

butonsuna pus in footer.php din tema